Hem

Tora Vega Akademi med 155 års erfarenhet

Livslångt lärande

Världen förändras ständigt och också våra organisationer.  Detta kräver att arbetsgivare, organisationer och företag arbetar mer strategiskt och långsiktigt med kompetensutveckling oavsett om denna är intern eller extern. Att uppmuntra till livslångt lärande hos våra kollegor och medarbetare är ännu viktigare framöver. 

Vi hjälper organisationer och individer 

Tora Vega Akademi drivs av vår huvudman Tora Vega Folkhögskola. Vi hjälper organisationer och företag att genomföra workshops, utbildningar eller föreläsningar som bidrar till kompetensutveckling eller ökad motivation. För ändamålet samarbetar vi med ett antal partner och duktiga utbildare samt föreläsare.

I samarbete med vår huvudman Tora Vega Folkhögskola genomför vi även utbildningar exempelvis inom ledarskap, lärande och pedagogik i bland annat våra egna lokaler i det anrika Campus Åkarp eller i moderna lokaler i centrala Lund. På Campus Åkarp har vi dessutom en fantastisk bistro som kan servera frukost, lunch och fika.  

Vill du genomföra en konferens i våra lokaler eller har du ett eget upplägg och behöver stöd i processledning kan du också kontakta oss.

Vår huvudman –
Tora Vega Folkhögskola

är en religiöst och politiskt obunden folkhögskola utan vinstintresse som finns i Åkarp och centrala Lund samt bedriver ett antal distansutbildningar. Folkhögskolan som funnits sedan 1868 är Sveriges äldsta folkhögskola (då under namnet Folkhögskolan Hvilan men har inget att göra med annan utbildningsverksamhet som använder vårt gamla namn).

Vår huvudman har årligen cirka 700 vuxna deltagare/studerande. Idag erbjuder folkhögskolan behörighetsgivande allmänna kurser, profil- och uppdragsutbildningar, eftergymnasiala yrkesutbildningar och SFI, svenska för invandrare 
Tora Vega Folkhögskola är även huvudman till nya gymnasieskolan i Åkarp, nämligen Tora Vega Gymnasiet www.toravegagymnasiet.se

3 kostnadsfria föreläsningar om ledarskap

  1. Förändringsledning: 31 maj 08:30 – 09:00
  2. Kommunikativt ledarskap: 30 augusti 08:30 – 09:00
  3. Modigt ledarskap: 27 september 08:30 – 09:00

Några exempel på uppdrag/utbildningar

  • Intensiv svenska (på distans) för företag
  • Stödassistentutbildning i samarbete med Tora Vega Folkhögskola 
  • Fortbildning och workshops inom stödpedagogik och pedagogik
  • Fortbildningar och workshops för Fritidsledare, Socialpedagoger och Lärarassistenter
  • Utbildningar eller workshops inom ledarskap

Kontakta oss gärna för att samtala om möjligheterna att hjälpa just er!

Kontakta oss

Tora Vega Akademi AB

Reception och växel

akademi@toravega.se
+46 (0)40 46 44 00

Eduardo Gran Villanueva Contreras

VD för Tora Vega Akademi AB

eduardo@toravega.se
+46 (0)765 46 44 02

Jorun Koca Jakobsson

Vice VD för Tora Vega Akademi AB

jorun@toravega.se
+46 (0)731 50 96 68